Woning verduurzamen

Verduurzamen van uw woning?

Het verduurzamen van uw woning kan in de toekomst mooie resultaten opleveren. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door bijvoorbeeld het installeren van zonnepanelen of het opnieuw isoleren van uw woning. Dat scheelt energiekosten en heeft een positieve invloed op uw maandlasten.

U heeft waarschijnlijk al menigmaal gehoord of gelezen over de mogelijkheden uw woning te verduurzamen. Nu kunt u er ook echt mee aan de slag.

Logo De Bespaarders

Uw hypotheek

Gebruik de verzilver hypotheek als investering in uw woning, door deze bijvoorbeeld te verduurzamen. Dit zorgt voor een dubbele winst: aan de ene kant groeit de woningwaarde direct door het verbeteren van het energielabel. Dit zorgt dus direct voor meer overwaarde wat de bank in ogenschouw neemt voor een betere financiering. Aan de andere kant verlaagt u uw maandelijkse energielasten aanzienlijk.

Ontzorgen

energiebespaarders.nl is partner van Binnen Pinnen en dat is niet zomaar. Zij bieden een totaalpakket van advies en installatie. Met Bespaarcheck en Orientatiehulp heeft u alle informatie bij de hand. Zo bent u in drie stappen op de hoogte van alle mogelijkheden voor uw woning en kunt u daarna het offerte- en installatie-traject aan Energiebespaarders overlaten. 

Altijd de beste prijs en installatie

Door het brede netwerk van partnerinstallateurs, is er de mogelijkheid om 100% onafhankelijk te zijn. Dit betekent dat de energieadviseurs eerlijk en objectief advies geven, zodat u niet meer oneindig hoeft te vergelijken.

In drie stappen op de hoogte van de mogelijkheden voor uw woning? Download de brochure van De Energiebespaarders

Wilt u kennis maken met één van de energieadviseurs? Laat het ons weten.

Maak kennis met een ENERGIEBESPAARDER

De Energiebespaarder
Wat is uw leeftijd of van uw partner (indien hij/zij jonger is)?
Hoeveel bedraagt uw WOZ-waarde?
Huidige hoogte hypotheek?
Hoe lang wilt u de rente vast zetten?
Wilt u maandelijks of eenmalig verzilveren?
Welk bedrag wilt u verzilveren?

Rekentool formulier
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.