Verzilver hypotheek

Uw overwaarde verzilveren 

De Verzilver Hypotheek is geschikt voor iedereen die de leeftijd van 57 jaar heeft bereikt en momenteel een overwaarde op de woning heeft. Met de verzilver hypotheek zijn er meerdere opties wat u uiteindelijk met het geld kan doen.

Als u nog een hypotheek heeft op uw woning, kunt u deze met de verzilver hypotheek aflossen en het resterende bedrag besteden naar uw wensen en behoeften.

Wanneer u geen hypotheek meer op de woning heeft, kunt u (een deel van) de overwaarde opnemen en het vrijkomende bedrag maandelijks of eenmalig op uw rekening laten storten. Met het geld mag u zelf bepalen wat u ermee gaat doen, of dat nu pensioenaanvulling is, of het helpen van uw kinderen. Het is geheel aan u.

hoe nu verder na verzilvering 

U heeft het gewenste bedrag opgenomen vanuit de overwaarde van uw woning. Het geld is gestort of wordt maandelijks op uw rekening bijgeschreven. Maar hoe zit het nou met de rente en wanneer moet u gaan betalen?

Er zijn verschillende aanbieders van de verzilver hypotheek, zoals: Reaal, Florius en ABN Amro Bank. Ieder heeft andere voorwaardes en rentes. Samen met een onafhankelijk adviseur wordt er gekeken  welke constructie het beste bij uw situatie past. Wanneer de hypotheek rond is kunt u genieten van het extra geld.

De gemiddelde looptijd voor de verzilver hypotheek is 25 jaar. Wanneer de looptijd is verstreken is het tijd om de opgebouwde schuld terug te betalen. U betaalt tussendoor geen rente en geen maandelijkse aflossing.

Waarom onze klanten kiezen voor een verzilver hypotheek

Kinderen helpen
0%
Pensioen aanvullen
0%
Verbouwen / verduurzamen
0%
Inkomen aanvullen
0%

Fijn om te weten

BinnenPinnen is een landelijk initiatief van adviesgroep JIJENWIJ, waaraan alle banken zijn aangesloten die vormen van verzilver hypotheken leveren.

JIJENWIJ is aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer: 12041986

En bij het Klachteninstituut Kifid onder nummer: 300.015487

 

Wat is uw leeftijd of van uw partner (indien hij/zij jonger is)?
Hoeveel bedraagt uw WOZ-waarde?
Huidige hoogte hypotheek?
Hoe lang wilt u de rente vast zetten?
Wilt u maandelijks of eenmalig verzilveren?
Welk bedrag wilt u verzilveren?

Rekentool formulier

mogelijkheden met de verzilver hypotheek

Woning verduurzamen

Inkomsten uit eigen woning

Geld lenen aan kind voor aankoop huis

Pensioen aanvullen of eerder met pensioen

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op
Waar wilt u over in gesprek?
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.