Verbouwen of verduurzamen van uw woning

Verbouwing financiëren met de verzilver hypotheek

Wilt u graag comfortabeler wonen zonder te hoeven verhuizen? Of heeft u behoefte aan verduurzamen van uw woning om kosten te besparen? Een verbouwing of verbetering brengt een budget met zich mee dat u misschien niet zomaar op tafel kunt leggen. Ook voor deze wens biedt het verzilveren van uw overwaarde uitkomst.

U kunt een deel van uw overwaarde opnemen voor deze doeleinden.  Vaak is het interessanter om uw woning te verbouwen dan om deze te verkopen. Met de hoge vraagprijzen en weinig aanbod van woningen op de woningmarkt kunt u soms niet de woning terugkopen die u graag zou willen. Verbouwen is dan een prettig alternatief.  Het woonoppervlak vergroten door een serre te realiseren of door een extra kamer. De keuken renoveren of de badkamers. Een traplift plaatsen. Fijn dat de mogelijkheid geboden kan worden om u na te laten denken over wat u met uw huis wilt.

Verduurzamen van uw woning?

Het verduurzamen van uw woning kan in de toekomst mooie resultaten opleveren. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door bijvoorbeeld het installeren van zonnepanelen of het opnieuw isoleren van uw woning. Dat scheelt energiekosten en heeft een positieve invloed op uw maandlasten.

U heeft waarschijnlijk al menigmaal gehoord of gelezen over de mogelijkheden uw woning te verduurzamen. Nu kunt u er ook echt mee aan de slag.

Welke optie past bij uw situatie?

Of u kiest voor verduurzamen of verbouwen van uw woning, de overwaarde die u kan opnemen is geheel vrij besteedbaar. U kiest zelf wat u met het vrijgekomen geld gaat doen. Verduurzamen zal u in de toekomst de vruchten van plukken en met een verbouwing kunt nog vele jaren genieten van uw woning. Of aanpassingen aan uw woning waar nodig om de komende jaren daar te blijven wonen.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op
Waar wilt u over in gesprek?
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.