Inkomsten uit eigen woning

Inkomsten uit eigen woning

Inkomsten uit uw eigen woning zonder te verhuren of te verkopen? Met de verzilver hypotheek is het mogelijk. U kunt uw inkomen maandelijks aanvullen of een bedrag ineens ontvangen.

In één keer opnemen of in delen laten storten

Aan beide opties zitten voor- en nadelen. Wanneer alles in één keer op uw rekening staat, kunt u het totale bedrag direct gebruiken.

Mocht u ervoor kiezen om het in één keer te laten storten, denk dan goed na waarom u het totale bedrag nodig heeft. Wilt u investeren of een grote reis maken?

Wanneer u het geld als aanvulling op uw inkomen wil gebruiken, dan is het in delen laten storten een goede optie. Hiermee creëert u maandelijks meer financiële ruimte en zou u eventueel ook extra kunnen sparen. Uiteindelijk is het aan u hoe u het verzilveren van uw overwaarde in de praktijk leidt tot meer vrij besteedbaar inkomen.

Één dag minder werken

U denkt er over na om een dag minder in de week te werken? Dat betekent dat u inlevert op uw salaris. Hiermee daalt uw besteedbaar inkomen en dat is vaak juist niet de bedoeling.

Meer vrije tijd met behoud van bestedingspatroon is één van de belangrijkste redenen om de mogelijkheden van een verzilver hypotheek te gaan verkennen.

KREDIETEN aflossen?

Voor uw 65ste moeten uw bancaire kredieten afgelost zijn. Niet iedereen heeft de financiële middelen om hieraan te voldoen. Sterker nog, niet iedereen is zich hiervan überhaupt bewust.

Met uw overwaarde heeft u feitelijk een oplossing in handen. Een gedeelte van de overwaarde opnemen, om schuldenvrij te zijn op uw 65e. Wellicht wenst u zelfs meer te verzilveren dan de af te lossen hoogte van uw kredieten. Laat het u eens rustig voorrekenen.

Kom in contact met een onafhankelijk adviseur

Wat uw motieven ook zijn om over meer besteedbaar inkomen te beschikken, laat u vooral goed adviseren door een specialist die kijkt naar uw specifieke situatie, wensen en behoeften. Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met één van onze vriendelijke experts. Geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op
Waar wilt u over in gesprek?
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.