De financiële diepte in

FINANCIEEL DE DIEPTE IN

Het verzilveren van uw overwaarde gaat niet over één nacht ijs. Het is een zorgvuldig te nemen beslissing. Welk effect heeft het verzilveren van uw overwaarde op de erfenis voor uw nabestaanden? Denkt u na over een schenking aan u kind(eren)? Onderwerpen die van invloed zijn op uw planning van uw erfenis.

Zaken waar wij u graag bij helpen alvorens wij een verzilver traject met u ingaan.

Wij hebben drie diensten van partners voor u verzameld voor een gedegen voorbereiding van de beslissing om over meer netto besteedbaar inkomen te beschikken. Ook kunt u onderstaand zelf berekeningen maken hoe u uw overwaarde kunt verzilveren.

Aegon FinSnap

Zelf op de bank of in de luie stoel inzicht krijgen in uw financiën voor nu en voor later? Binnen Pinnen biedt in samenwerking met Aegon een Financieel Inzicht instrument (FinSnap genaamd). Ga er gerust even voor zitten! 

Met uw laptop op schoot en mobiel in de hand haalt u uw persoonlijke gegevens op bij het UWV, Mijn Pensioenoverzicht en de Belastingdienst. Hier heeft u uw DiGiD voor nodig. Tevens wordt aan u gevraagd de Ockto App op uw smartphone te zetten en te activeren. 

Aan de hand van de modernste financiële tech-applicaties krijgt u persoonlijk Financieel Inzicht op uw beveiligde pagina. De basis voor het berekenen van scenario’s en een goede voorbereiding om met één van onze experts aan tafel te schuiven voor het verzilveren van uw overwaarde. Wij raden u aan een account aan te maken op FinSnap. want dan blijven uw gegevens bewaard.

Via onderstaand formulier kunt u een persoonlijke uitnodiging ontvangen om aan de slag te gaan met uw Financieel Inzicht.

Eerst meer weten?

Hier leest u hoe Ockto precies werkt

Hier leest u meer over het Financieel Inzicht tool (FinSnap).

Stuur mij een persoonlijke uitnodiging

Aegon FinSnap

Binnen Pinnen is een samenwerking aangegaan met erfplanner.nl. Met hen kunt u zich over de vraag buigen of uw erfenis goed geregeld is. Ook al bent u in de bloei van uw leven, we kunnen er niet omheen. Fijn als u goed overzicht hebt over alle zaken en uw nabestaanden onbezorgd achter laat.

Een erfplanner is de schakel tussen u en de notaris. Zij helpen met het voorbereiden van een erfenis, maar ook met de afwikkeling als u er niet meer bent. Daarnaast kunnen zij antwoord geven op verschillende vraagstukken die bij een erfenis komen kijken. Voor fiscale-, juridische- en praktische vragen met betrekking tot de erfenis of schenking bij leven kunt u terecht bij de erfplanner.

Met behulp van het Digitaal Nalatenschapsdossier kunt u te allen tijde uw persoonlijke documentatie en informatie over uw nalatenschap terugvinden.

Wilt u kennismaken met één van de erfplanners? Laat het ons weten.

Eerst meer weten wat een erfplanner doet? Download de brochure en maak kennis met Manuel Kanbier.

Maak kennis met een erfplanner

Erfplanner
Wat is uw leeftijd of van uw partner (indien hij/zij jonger is)?
Hoeveel bedraagt uw WOZ-waarde?
Huidige hoogte hypotheek?
Hoe lang wilt u de rente vast zetten?
Wilt u maandelijks of eenmalig verzilveren?
Welk bedrag wilt u verzilveren?

Rekentool formulier
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.