Een nieuwe samenwerking

De samenwerking tussen Erfplanner, Aegon en Binnen Pinnen.

Om u zo goed mogelijk te begeleiden en de beste oplossing aan u te adviseren is Binnen Pinnen een tweetal samenwerkingen aangegaan.   Met Aegon leveren wij een instrument voor Financieel inzicht, nu en in de toekomst. Samen met Erfplanner kunt u uw nalatenschap in zo goed mogelijke banen leiden.

Een verzilver product afsluiten gaat niet over één nacht ijs, wat ons betreft.

In het kort; Wat houdt deze samenwerking in?

Zelf op de bank of in de luie stoel inzicht krijgen in uw financiën voor nu en voor later? Binnen Pinnen biedt in samenwerking met Aegon een Financieel Inzicht instrument (FinSnap genaamd).

Met erfplanner.nl kunt u zich over de vraag buigen of uw erfenis goed geregeld is. Ook al bent u in de bloei van uw leven, we kunnen er niet omheen. Fijn als u goed overzicht hebt over alle zaken en uw nabestaanden onbezorgd achter laat.

Bezoek onze pagina.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.