Binnen Pinnen in het nieuws

Heeft u het al gezien?

De landelijke campagne “haal geld uit uw muur” is sinds eind 2019 van start gegaan. Binnen Pinnen is hard aan het werk om het woord te verspreiden. Iedereen met een overwaarde en 57-plus die meer besteedbaar inkomen wil gedurende maanden en jaren zijn van harte welkom bij ons kantoor.

Door onze inzet en harde werk om het woord te verspreiden zijn wij vandaag in het nieuws verschenen. Hier zijn wij trots op en willen dit graag met u delen. Am:web heeft ons bericht geplaatst en via die weg hebben meerdere partijen ons bericht gedeeld, deze webpagina’s willen wij graag met u delen.

am:web

Verzekerings nieuws

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.