Verstrekkers verzilver hypotheek

Welke verstrekkers bieden de verzilver hypotheek aan?

De verzilver hypotheek is geschikt voor iedereen boven de 57 jaar en met een overwaarde op de woning. Maar verstrekkers hebben ieder andere randvoorwaarden en kijken anders naar de situatie waar men zich in bevindt. Wij specificeren de voorwaarden van verschillende verstrekkers voor u.

Florius

Florius heeft sinds 2015 de verzilver hypotheek in hun portefeuille staan. Door de jaren heen hebben zij het product flink aangepast op de behoefte van de klant. Florius heeft de volgende randvoorwaarden voordat u in aanmerking komt voor het product:

  • U bent 60 jaar of ouder
  • U heeft een overwaarde op uw woning en u wil gebruik maken van deze overwaarde

Ook wanneer er nog een gedeelte hypotheek rust op de woning kan de verzilver hypotheek afgesloten worden bij Florius. De hypotheek bestaat dan uit een gedeelte aflossingsvrij en verzilveren.

ABN-AMRO

U kunt het verzilverde bedrag in één keer laten storten of maandelijks. ABN Amro hanteert de volgende voorwaarden:

  • U en uw partner moeten allebei de AOW-leeftijd hebben;
  • Uw hypotheekschuld stijgt: de rente wordt opgeteld bij de opgenomen overwaarde. Uw bestaande hypotheek kan daardoor in een hogere tariefklasse komen;
  • Bij het afsluiten van de Overwaarde Hypotheek doen we een
  • U kunt de Overwaarde Hypotheek alleen afsluiten met hypotheekadvies.

STEKKIE

Als laatste lichten wij Stekkie uit, dit is een initiatief van Reaal. Stekkie is voor iedereen vanaf 60 jaar en ouder. De Stekkie Overwaarde Hypotheek hanteert de volgende voorwaarden:

  • U heeft een hypotheekvrije woning of een woning met een kleine hypotheek
  • Uw leeftijd, de overwaarde en het op te nemen bedrag is een belangrijke factor

U kunt bij Stekkie een deel van de overwaarde benutten en u ontvangt daarvoor maandelijks een aanvulling op uw inkomen en/of een groter bedrag in één keer.

Wilt u graag weten bij wie uw huidige financiële huishouden het beste past? Wij bieden een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Maak direct een afspraak:

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op
Waar wilt u over in gesprek?
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.